DSC_0887

A PKE CSAPATA LEHORGONYZOTT A VÁRBAN

A Partiumi Keresztény Egyetem népszerűsítő csapata is jelen van az idei Szent László Napokon. Amellett, hogy az egyetem hallgatói gyermekprogramokkal és egyéb tevékenységekkel színesítik a gazdag kínálatot, a tanárok, az ifjúsági referens, továbbá az egyetemi lelkész még egy sátorral is kitelepült a várba, hogy tájékoztassa az érdeklődőket, leendő egyetemi hallgatókat arról, hogy mikor és milyen feltételekkel, mely szakokra lehet idén felvételizni.

Emellett bárki kérdezhetett és kérdezhet még a mai nap folyamán a PKE-ről, ott folyó diákéletről, oktatásról, átlapozhatja a felvételi tájékoztatót.

Mire számíthatsz még, ha lehorgonyzol nálunk?

1. Szelfizhetsz a PKE-vel!

A sátor hátsó falát képező PKE-logó előtt készíts magadról egy fotót és azt töltsd fel Facebookra, megjelölve az egyetemet. Így ajándékot nyerhetsz.

2. Teszteld magad!

Online kitölthető személyiségtesztet teszünk elérhetővé az érdeklődők számára. Az eredmények függvényében pedig a továbbtanulási lehetőségeket lehet megtervezni.

3. Horgonyozz le nálunk!

Részletes információk az egyetemről, a felvételi menetéről, szakokról, az egyetem szolgáltatásairól.

4. CV-írás, állásinterjú – A legfontosabb tudnivalók!

Megmutatjuk mi kell egy jó önéletrajz megírásához és azt is megtudhatod hogyan lehetsz sikeres egy állásinterjún.

5 . PKE KVÍZ

Mindent tudsz az egyetemről? Kapsz 15 kérdést, amire a felvételi tájékoztató tanulmányozása után kell válaszolnod.  Aki a tizenöt kérdésből legalább tizenkettőre jól válaszol, az PKE-s pólót nyer.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Horgonyozz le nálunk, kérdezz, tanulj, nyerj!